05 17 Foto carrera webJa es poden fer les inscripcions a la Festa de la Bicicleta del Vendrell, que se celebrarà el diumenge 28 de maig amb un programa d’actes que vol reforçar el seu doble vessant de festa esportiva, però, alhora, lúdica i cultural.

Amb motiu que aquest 2017 la festa compleix 75 anys d’història, el programa comptarà amb actes de record i de reconeixement a tots aquests anys de trajectòria, iniciada el 1942 pel vendrellenc Jan Fusté.

Inscripcions: Festa de la Bicicleta

La documentació es troba a la Regidoria de Cultura i Festes (La Rambla, 24).

Els premis a optar es poden consultar en el següent enllaç: http://bit.ly/2rpwtSA

Inscripcions: Carreres

Les carreres van formar part des del seu inici i durant un parell de dècades de la Festa de la Bicicleta. Les carreres es faran a la Rambla, abans de l’acte del lliurament de premis.

Inscripció on-line en el següent enllaç: http://bit.ly/2prvjYx

Fins al mateix dia de la Festa, l’exposició “Viu els 75 anys de la Festa de la Bicicleta”, es pot visitar a la Sala la Fusteria del carrer Major. S’hi poden veure fotografies, 7 bicicletes antigues pertanyents a la col·lecció de Ramon Magriñà de Masllorenç, mostres d’alguna carrossa participant, documentació i un vídeo recopilatori de fotografies dels 75 anys de la festa, cedides per ciutadans i famílies del Vendrell i provinents també de l'àlbum de la 50a Festa de la Bicicleta.

L’exposició de fotos també es pot veure virtualment a les xarxes socials de la Regidoria de Cultura i Festes i en aquest enllaç de Youtube: https://youtu.be/bykiFXjx6P0.

I demà, 18 de maig, a les 19 h, s’inaugura la mostra de la Festa de la Bicicleta a l’Aparador Jove, de l’Oficina Jove del Baix Penedès del carrer Àngel Guimerà.

Més informació: http://elvendrell.net/festa-de-la-bicicleta-cid-411

FOTO: Carrera dels anys 40 del segle XX. Fotografia extreta del 3 de vuit, 31 de maig de 1987 (p. 12). 



©2019 Ajuntament del Vendrell