05 11 rp dia emprenedor webLa Xarxa Emprenedora de l’Ajuntament del Vendrell, amb la col·laboració de CaixaBank, ha presentat avui la novena edició del Dia de l’Emprenedor, amb l’eix vertebrador “Tendències”. La jornada, pensada per a emprenedors i empresaris, se celebrarà el dimecres 17 de maig a Mas de les Gralles, al nucli de l’Ortigós de la Bisbal del Penedès.

Coincidint amb el vuitè aniversari de la creació de la Xarxa Emprenedora, l’elecció de la ubicación del Dia de l’Emprenedor en un entorn natural reforça tant el desenvolupament professional com les activitats que s’han programat.

El programa d’activitats, que es pot consultar al web de l’EINA, té l’objectiu d’acostar coneixements, novetats i, sobretot, d’aportar un espai que convidi a les empreses a tenir més contacte. La jornada inclourà consells de noves tendències de treball i de màrqueting de contingut digital, tast d’olis i muntatges poètics multimèdia. Al llarg del matí hi haurà punts d’informació de diferents entitats i associacions empresarials.

El dinar d’empreses, que servirà l’Escola d’Hostaleria i Turisme del Baix Penedès, serà al jardins de Mas de les Gralles. Les reserves caldrà fer-les abans del 15 de maig, enviant un correu electrònic a avazquez@ventall.org o trucant al 977 66 71 11 (preu: 15 €).

El director de l’Àrea de Negoci al Vendrell de CaixaBank, Miquel Costa, ha destacat que “l’entitat se sent molt bé col·laborant en aquest tipus d’accions que posen en valor l’emprenedoria, perquè genera activitat econòmica i progrés”.

I el regidor de Xarxa Emprenedora, Ferran Trillas, ha posat de relleu que “es tracta d’un dia important, ja que la seva primera edició va suposar l’inici de la Xarxa Emprenedora”. Trillas ha agraït a la Xarxa Emprenedora la seva tasca i a CaixaBank el fet de renovar el seu compromís de col·laboració en aquelles activitats que s’organitzen des d’aquest col·lectiu”.


Per a més informació i inscripcions:

- Consulteu el web www.leina.org

- Consulteu la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/xarxaemprenedora

- Envieu un correu electrònic a espaiempresarial@leina.org

- Truqueu al telèfon de L’EINA: 900 33 88 33



©2019 Ajuntament del Vendrell