08 26 platja sant salvador webL’ADEAC-FEE (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) ha atorgat, un any més, la bandera blava a les tres platges del Vendrell: Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

El regidor de platges, Josep Marrasé, ha destacat que “per l’obtenció de les banderes blaves, són claus les tasques de manteniment de les platges que es fan durant tot l’any. Seguim treballant per mantenir les banderes blaves, ja que són senyal de la qualitat de les platges i del respecte al medi ambient, factors determinants per a la seva obtenció que queden reforçats amb les ISO 9001:2008 i 14001.2004”.

D'altra banda, cal dir que l’Aula Aquàtica de la Masia Blanca ha rebut, també aquest 2017, el reconeixement de Centre Blau, gràcies al fet que entre els seus objectius hi ha l'educació ambiental sobre els ecosistemes litorals i el desenvolupament sostenible, així com la informació d'activitats relacionades amb el programa de banderes blaves.



©2019 Ajuntament del Vendrell