05 08 pas sota via coma ruga03 webAquest passat cap de setmana s’ha enllestit l’adequació del pas subterrani per a vianants del carrer de l’Estació de Coma-ruga amb un sky line representatiu de les platges, a càrrec dels grafiters Keor i Sergio.


Aquest grafit estava inclòs en els treballs previstos en la proposta de manteniment guanyadora a Coma-ruga en el procés participatiu del pressupost 2016 d’il·luminació, sanejament de parets i treballs de pintura en aquest pas subterrani.


En aquests moments, la nova il·luminació s’obre en l’horari de l’enllumenat públic. Sobre la demanda d’un parell de llums centrals encesos tot el dia, aquesta actuació implica la instal·lació d’un nou quadre de llum que funcioni independent de l’enllumenat públic. Pel seu cost elevat, de moment, aquesta acció està pendent i no està inclosa en el pressupost participatiu perquè excedeix a l’import establert.


D’altra banda, cal lamentar unes pintades vandàliques que s’hi van fer aquest mateix cap de setmana. Ahir mateix, diumenge, els grafiters encarregats de dibuixar l’sky line van tornar a emblanquinar i a fer el dibuix en les zones afectades i, avui al matí, tot estava en ordre.



©2019 Ajuntament del Vendrell