05 08 Logo PEEEl proper dijous 11 de maig, a les 19.30 h, al Centre Cívic L’Estació, la comissió de famílies del Pla Educatiu d’entorn i amb la col·laboració de Neus Navarro, directora i fundadora de Coaching el Vendrell, han organitzat la xerrada “Quins són els valors que vull transmetre als meus fills?”, oberta a tothom.

Es continua així amb les propostes del cicle de xerrades de l'Escola de mares i pares titulada "L'ofici de ser pares".La d’aquest dijous serà una xerrada-taller en la qual aprendre com poder reconèixer el significat dels valors i la importància de treballar-los i viure’ls dintre de la família; connectar amb els valors personals i alinear-los amb les accions i la conducta i transformar les relacions familiars i el projecte de vida.

Per tal de facilitar que les famílies amb fills petits puguin assistir a la xerrada hi haurà un servei d’acollida per als infants.

El Pla Educatiu d’Entorn és un projecte de col·laboració entre l’Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que té per objectiu assolir l’èxit escolar, social, personal i laboral de tots els infants i joves del municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell