03 27 tresoret mots05wEl dissabte 6 de maig, coincidint amb la commemoració del 172è Aniversari del naixement d’Àngel Guimerà, a les 18:30 h, el Museu Àngel Guimerà acollirà la segona sessió del taller familiar “El tresoret de mots” que està relacionat amb el conte El gos de casa.

Com que aquesta narració tenia una intenció didàctica, Guimerà va incloure-hi un annex que, sota el títol “Tresorets de mots”, recollia el vocabulari del conte, acostant així el català als infants. L’artista Iraida Llucià ha estat l’encarregada de dissenyar el taller amb l’objectiu de “fer volar la imaginació i connectar amb les emocions a través d’un relat en què són molt potents”.

L’activitat està adreçada a infants a partir de sis anys, que hauran d’anar acompanyats per una persona adulta, i té un preu de 3 euros. Cal fer reserva prèvia al telèfon 977 66 10 06 o al correu electrònic visitesmuseus@elvendrell.net.

 

Altres activitats del Museu Guimerà al mes de maig

D’altra banda, durant aquest mes de maig, el Museu Guimerà acull diverses activitats. D’una banda, els dies 3 de maig, 8 de maig, 18 de maig i 19 de maig s’organitzen itineraris literaris (ruta Guimerà) per a escoles del Vendrell. En concret, en aquesta ocasió hi participaran l’escola Pau Casals i l’escola Sagrat Cor.

D’altra banda, es durà a terme el taller “El gos de casa”, pensat especialment per als més petits. Així, els dies 5 i 24 de maig el faran els alumnes de diverses escoles bressol del Vendrell i el 10,11 i 12 de maig els alumnes de P3 de l’escola Àngel Guimerà.

També el dimecres 17 de maig, durant tot el matí, el Museu Àngel Guimerà acollirà un Taller de Teatre per a alumnes de Batxillerat.



©2019 Ajuntament del Vendrell