Traçat rasawLa companyia Endesa ha informat que avui ha iniciat la substitució de tota la xarxa elèctrica malmesa a la zona del Bon Lloc.

El subministrament elèctric dels sectors Bon Lloc, Camp de França, Jané Parera, El Tancat, Zona d’Esports i Mas Levi continua en precari des de la darrera avaria, acoblat a generadors elèctrics mòbils de gasoil.

Atès que la xarxa elèctrica existent presenta molts desperfectes, finalment, la companyia Endesa ha optat per substituir en la seva totalitat la xarxa elèctrica malmesa. Per això, en els propers dies s'obrirà una rasa al carrer Ester i a l’Avinguda de les Escoles per fer l’estesa de la xarxa de mitja tensió. Les obres tenen previst finalitzar a finals de la propera setmana.

Mentre es duguin a terme les obres el subministrament elèctric continuarà fent-se amb generadors elèctrics. La única afectació que s’espera és el tall de circulació i prohibició d’aparcament de vehicles al carrer Ester i la prohibició d’aparcament de vehicles en una banda de l’avinguda de les Escoles, que es senyalitzaran pertinentment.



©2019 Ajuntament del Vendrell