05 02 Ai rateta ratetawAquest diumenge 7 de maig, a les 12 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, es podrà veure l’obra de teatre familiar “Ai rateta, rateta” del Replà Produccions, amb el guió i direcció de Joan Sors i la interpretació de Jèssica Martín, Cris Codina i Ferran Enfedaque.

Després de l’èxit obtingut amb “Les princeses també es tiren pets”, el Replà Produccions ens presenta una nova versió basat en el famós conte de “La rateta que escombrava l’escaleta”.

Hi havia una vegada una rateta molt presumida que estava cansada i avorrida que tothom, des de fa anys, expliqués el seu conte de la mateixa manera. Un dia va prendre la decisió de declarar-se en vaga indefinida fins que no s’atenguessin les seves peticions de canvi. Què va passar? Doncs vet aquí un gos, vet aquí un gat, que aquest conte s’ha canviat.

Les entrades es poden aconseguir a un preu de 6 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell