Clipboard01 webAquest mes d’abril, alumnes de 4t de primària de dues escoles del Vendrell, Marta Mata i Àngels Garriga, han participat en les visites escolars als pous i dipòsits d’aigua de Tomoví.

Aquestes visites s’ofereixen des de la Regidoria d’Aigües als centres educatius del municipi per tal que els alumnes coneguin in situ d’on s’obté l’aigua que se subministra al Vendrell, com s’emmagatzema i quins tractaments es fan perquè sigui apta per al consum.

Un treballador de l’empresa mixta Aigües de Tomoví és l’encarregat de fer les explicacions, d’ensenyar les instal·lacions i, també, de donar resposta als dubtes i a les preguntes dels nens i nenes assistents.

La regidora d’Aigües, Camil·la Barnadas, ha explicat que “bàsicament es tracta de conèixer les instal·lacions municipals del servei d’aigües i saber com s’extreu l’aigua i quins controls es fan abans que arribi a les cases”.

Per part de les escoles es valora el fet que és una oportunitat única que tenen els nens i nenes per veure unes instal·lacions i el treball que es fa perquè arribi l’aigua amb bona qualitat a les seves llars i, alhora, conèixer l’entorn de la zona del Tomoví.

De cara al curs que ve es tornaran a oferir aquestes visites i s’espera que més escoles s’animin a fer-les.

Per a més informació es pot trucar al telèfon de la Regidoria d’Aigües 977 16 64 56.©2019 Ajuntament del Vendrell