04 24 ESCOLA BRESSOL webL’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) del Vendrell atendrà les peticions de preinscripció per a les escoles bressol municipals a partir del 15 de maig i fins al divendres dia 19 del mateix mes.

En el termini d’una setmana, les famílies podran triar entre les cinc escoles bressol municipals del Vendrell i preinscriure-hi els infants. Els impresos per formalitzar les preinscripcions i la informació necessària per fer-ho ja estan disponibles tant a l’OME (la Rambla, 24), com a cadascuna de les escoles bressol municipals i al web www.elvendrelleduca.cat. L’entrega de l’imprès i la documentació necessària (còpia i original del DNI del responsable, del llibre de família i de la Targeta Sanitària Individual del nen) es podrà fer a l’OME fins al proper 19 de maig.

Un cop tancada la preinscripció, el 26 de maig es publicaran les llistes provisionals amb la baremació i els dies 29 i 30 de maig es podrà presentar una reclamació a l’OME en cas de no estar d’acord amb la puntuació obtinguda. El 7 de juny es publicarà la llista definitiva i la
matriculació es podrà tramitar finalment del 12 al 16 de juny, tal com estableix el calendari oficial de matriculacions aprovat pel Departament d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell.

Les escoles bressol municipals són un total de cinc: El Puig (c/ Ramon d’Abadal, 1), Ralet, Ralet (c/ Ribera d’Ebre, 13), Mestral (c/ Conflent, 111), Botafoc (av. Baix Penedès, 90-96) i El Riuet de Coma-ruga (c/ Ocells, s/n). Els pares i mares interessats en portar els seus fills en algun d’aquests equipaments municipals podran, prèviament, conèixer les instal·lacions en unes jornades de portes obertes que es celebraran els dissabtes 6 i 12 de maig, durant el matí.


JORNADES DE PORTES OBERTES

Dissabte 6 de maig, de 10 a 13 h, escola bressol Ralet, Ralet i Botafoc.

Dissabte 6 de maig, de 10 a 13 h, escola bressol El Riuet

Divendres 12 de maig, de 18 a 21 h, escola bressol Mestral.

Dissabte 13 de maig, de 10 a 13 h, escola bressol El Puig.



©2019 Ajuntament del Vendrell