04 24 EmprenyadawAquest dissabte 29 d’abril, a les 20.30 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, arriba una de les actrius més importants del panorama humorístic estatal com és la Maria Juan, que representarà el monòleg “Emprenyada”, de Rafa Ferrero.

La Maria Juan, una de les còmiques residents d’“El Club de la Comèdia”, es posa a la pell de la Mariua, una noia que està embarassada i que cada dia està més alterada i sensible.

Sinopsi
La gent diu moltes coses de la Mariua des de que està prenyada. La seva mare diu que està més guapa, la terapeuta que tot és cosa de les hormones i que són 60 €, i les seves amigues que s’està engreixant una miqueta massa. Però i ella? Què diu la Mariua?

Una advertència: L'actriu d'aquest espectacle està prenyada de vuit mesos i mig. Aneu amb compte perquè en qualsevol moment pot fer un pet, rebentar com una magrana i tenir dos espectacles pel preu d'un. Ah! I procureu no parlar de política, ni de religió, ni del seu ex, perquè això la posa a parir, literalment.

 

Les entrades es poden adquirir a un preu de 13 euros i 10 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del Teatre Àngel Guimerà una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell