04 20 Josep M Domènech trio Albert CarbonellwAquest divendres 21 d’abril, a les 20:30h, l’Auditori de l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell serà escenari del concert de jazz a càrrec Josep M. Domènech Trio i Albert Carbonell titulat “Recordant García Lorca”.

Aquest concert és, d’una banda, una aproximació al repertori de la música popular andalusa i de l’altra, un record a Federico García Lorca en el 80è aniversari de la seva mort.

L’any 1931 Federico García Lorca va gravar, amb gran èxit, “Colección de canciones populares antiguas” acompanyant al piano a la cantant i ballarina “La Argentinita”.

Josep M. Domènech ha recuperat i arranjat aquestes cançons portant-les al terreny del jazz i la improvisació amb formació de quartet, amb el baixista Ramon Teixidó, Joan Rion a la bateria i el violinista Albert Carbonell.
El repertori l’integren temes com “Zorongo Gitano”, “Anda Jaleo”, “El café de chinitas”, “La Tarara”, “Los cuatro muleros”, “El toro y la luna”, “Los mozos de Monleón”, “Las morillas de Jaen”, entre d’altres.

Més informació:
www.temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell