Parc Tabaris de Coma ruga 2wEn compliment dels acords i del resultat del procés participatiu que es va dur a terme el passat mes de novembre a les platges, ahir dimecres van quedar instal·lats els primers circuits d’aparells biosaludables al Tabaris i al jardinet de l’avinguda Imperial Tarraco de Coma-ruga, així com al parc de petanca de l’avinguda Parlament de Catalunya, a Sant Salvador.

Durant aquest trimestre, des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’han mantingut converses amb les diverses associacions de veïns de les platges per determinar les ubicacions dels circuits i per informar-les dels processos d’execució.

Ara resta pendent la instal·lació de tres circuits d’aparells esportius més, que han de col·locar-se a sobre de la sorra: un a l’inici de l’avinguda Generalitat de Coma-ruga, un altre a l’alçada de la Plaça de Sant Salvador i un altre davant la plaça del Pessebre. Per fer-ho, des de l’Ajuntament s’està a l’espera que el Ministeri de Costes autoritzi aquestes instal·lacions. De fet, la voluntat era instal·lar-les totes alhora, i tot i esperar fins al termini màxim previst de Setmana Santa, encara no ha arribat el permís del Ministeri i per això s’ha optat per instal·lar la resta.

D’altra banda, hi ha altres acords del procés participatiu que ja s’han pogut executar, com la millora del pas subterrani per a vianants del carrer de l’Estació de Coma-ruga. Al desembre ja es va poder dotar d’il·luminació, tot i que en aquest sentit, s’està a l’espera del permís de RENFE per poder instal·lar-hi una nova instal·lació elèctrica que permeti il·luminar el pas de manera fixa. Sobre aquest espai, i a petició de les associacions de veïns, també s’ha encarregat a un grafiter el dibuix d’un skyline a l’interior del pas, per contribuir a mantenir les parets netes. Aquests treballs s’han previst pel 22 d’abril per tal que aquests dies de vacances de Setmana Santa el pas pugui restar obert, cosa que no seria possible si s’hi estés fent el grafit.

Pel què fa a les actuacions aprovades per al Francàs, la col·locació de papereres, panells informatius i senyalització del barri ja està en marxa, d’acord amb les ubicacions proposades amb l’associació de veïns Millorem el Francàs. També s’han dut a terme les tasques de manteniment del pas per sota la via entre el c/Joan Puig i Ferreter i el passeig Marítim per evitar que s’hi entolli l’aigua, després que el mes de març arribés el permís d’ADIF per poder fer l’actuació.

A Sant Salvador també s’ha realitzat el manteniment del parc infantil de l’Ermita.



©2019 Ajuntament del Vendrell