11 04 Colònies BallarugawLa Ballaruga organitza un any més les tradicionals colònies a l’estiu. En concret, enguany es faran del 10 al 15 de juliol. Les reserves de plaça són fins al 10 de maig i tenen un 20% de descompte.

Les colònies són una eina educativa molt potent on es potencia l’autonomia, compromís i felicitat de l’infant, on se l’acompanya a comprendre la realitat, en les seves emocions i a superar noves fites.

Són dies perfectes per potenciar la solidaritat, la cooperació i el compromís. La convivència afavoreix les relacions interpersonals, la tolerància, la igualtat, la inclusió... amb respecte per la diversitat i la interculturalitat. S’hi treballa la participació, les dinàmiques de grup, el respecte... fent que les activitats siguin vivencials i els aprenentatges significatius.

També és un bon moment per introduir l’anglès a través de les activitats, ja que els nens i nenes integren molt millor l’aprenentatge de la llengua, així que a les colònies es treballarà l’anglès amb moltes ocasions durant aquestes colònies.

A més, és un moment perfecte per treballar el respecte al medi ambient, el contacte amb la natura i l’educació ambiental.

L’estada es farà a la casa de colònies Can Massaguer de La Fundació Catalana de l’Esplai, Cal Ganxo, ubicada a Breda, en un entorn natural de molt valor paisatgístic com és el Parc Natural del Montseny.

El preu és de 275 € per als socis de les AMPA de la Ballaruga i 300 € per als no socis. Hi ha la possibilitat de finançar l’import i també de demanar beca a través de la campanya Encerta l’Estiu.

Per a dubtes o més informació us podeu posar en contacte amb La Ballaruga a través del telèfon 977664002, laballaruga@fundesplai.org o a través de la nostra web www.laballaruga.org.



©2019 Ajuntament del Vendrell