logotip trestinteswEl passat 31 de març va finalitzar el termini de presentació de projectes per a la imatge de la Festa Major. En total, s’han presentat 12 projectes. Si s'analitza la seva procedència, s'observa que la comarca del Baix Penedès és la que aporta més presència, amb 8 propostes, seguida de la comarca del Garraf, amb 2, i el Vallès Occidental i l'Alt Penedès, amb 1 proposta cadascuna. De tots els projectes, 5 són del Vendrell.

La imatge escollida pel jurat és el projecte de la vendrellenca Anna Ortiz Padró. Té 24 anys, és dissenyadora gràfica i il·lustradora, i actualment estudia Animació i 3D.

La seleccionada, que s’endurà 3.000 €, haurà de realitzar tots els elements comunicatius que la Festa Major requereixi, com el programa de mà, les banderoles, les adaptacions gràfiques per a xarxes socials, els bàners, el marxandatge, etc.

El jurat que ha fet la selecció estava format per Ton Barnadas, fotògraf; Joan Molinas, estudiant d'Enginyeria Informàtica, desenvolupador iOS i emprenedor; Gemma Urgell, periodista, consultora en comunicació i estratègia web i codirectora de Surtdecasa Penedès, i els Administradors de Santa Anna. Els tres professionals comptaven un vot cadascun i els administradors comptaven tres vots.

Avui es presenta el logotip de Santa Anna 2017. El cartell es farà públic el 23 d’abril, al punt d’informació dels Administradors, que estarà instal·lat al centre de la vila amb motiu de Sant Jordi.

Jurat:

Ton Barnadas, fotògraf
Va estudiar batxillerat artístic a l’institut Baix Penedès del Vendrell. Ha fet cursos en línia i tallers impartits per diferents fotògrafs com Joel Grimes, Joey L., Joe McNally, Tim Tadder, Peter Coulson, Jeremy Cowart, J. Tjintjelaar... Ha realitzat el curs en línia “Seeing Through Photographs”, del Museu d’Art Modern de Nova York (MoMA).
Ha col·laborat amb la Filmoteca de Catalunya en la restauració de la pel·lícula Vida en sombras. La seva obra va resultar fotografia guanyadora per a la portada de la web comercial de la casa Profoto.
Pensa que la fotografia és un mitja per crear. Pot ser utilitzada de moltes maneres diferents, però amb un sol objectiu: crear sensacions, atmosferes, ambients.

Joan Molinas, estudiant d'Enginyeria Informàtica i desenvolupador iOS
Es va iniciar en el món de la informàtica als 16 anys.
Quan en tenia 19, va ser becat dos anys consecutius per Apple per assistir al seu congrés anual a San Francisco, i va ser escollit com un dels 200 millors.
Actualment estudia, desenvolupa aplicacions iOS en diferents empreses i crea la seva pròpia startup.

Gemma Urgell, periodista i consultora en comunicació i estratègia web
És codirectora de Surtdecasa Penedès (www.surtdecasa.cat/penedes), l’únic magazine digital de cultura i oci de les comarques del Penedès, un mitjà de comunicació per posar en valor l’agenda d’actes penedesenca.

Guanyadora:

Anna Ortiz Padró, dissenyadora gràfica i il·lustradora
24 anys, filla del Vendrell.
Amb inquietuds per les arts plàstiques des de ben petita, va estudiar a l’Escola d'Art Apel•les Fenosa del Vendrell i batxillerat artístic a l’institut Baix Penedès.
Actualment és estudiant d’animació i 3D a Barcelona.



©2019 Ajuntament del Vendrell