04 10 Museu Deu Art w“Dóna la volta a l’art” és la nova activitat familiar lliure que el Museu Deu proposa per aquests dies de vacances. Compartir una estona de lleure al museu amb els més petits pot ser una bona elecció de cara a passar les vacances de Setmana Santa. El Museu Deu del Vendrell convida a les famílies a conèixer la seva col·lecció permanent a través d’un joc per a nens i nenes de 6 a 10 anys.


Aquest joc, que es pot adquirir al mateix museu al preu d’1€, inclou una reducció del 55% sobre l’entrada general per a tots aquells acompanyants de l’infant, sempre que no siguin del Vendrell, ja que els empadronats gaudeixen de l’entrada gratuïta.

L’activitat, disponible en llegua catalana i castellana, compta amb un llibret per acolorir amb dibuixos dels indrets més representatius de la nostra vila, editat per la Regidoria de Turisme i Platges de l’Ajuntament del Vendrell. En la proposta també hi ha col·laborat la Regidoria d’Infància i Joventut.

L’horari del Museu Deu és de dimarts a dijous de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, el divendres 14 i diumenge 16 el museu romandrà obert d’11 a 14 h i dissabte 15 d’abril d’11 a 14h i de 17 a 19 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell