Avui dijous 6 d’abril, a les 15.15h, a l’escola Pau Casals, la Comissió de famílies, amb la col·laboració de l’ORC dels Mossos d’Esquadra; Marta Rodríguez, Infermera del ABS-CAP I del Vendrell i Aroa Mateo, del Centre Intelment, han organitzat una xerrada titulada “Drogues: estratègia i educació preventiva a la família”.

Continua així el programa de xerrades de l’escola de mares i pares que organitza la comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius i la col·laboració de les escoles, els instituts, i La Ballaruga. Unes sessions que tenen com a objectiu donar eines i suport a les famílies alhora d’educar els fills i filles treballant les emocions, l’autoestima, la comunicació entre pares i fills, etc.

En aquesta sessió es donaran les eines adients per fer una prevenció davant el consum de drogues, tant des de l’àmbit de la salut (explicant les conseqüències que generen), com del jurídic (responsabilitats legals) i psicològic (reforç de l’autoestima dels joves perquè aprenguin a dir no).  

El Pla Educatiu d’Entorn és un projecte de col·laboració entre l’Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que té per objectiu assolir l’èxit escolar, social, personal i laboral de tots els infants i joves del municipi.

Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no cal inscripció prèvia.



©2019 Ajuntament del Vendrell