04 05 Segell InfoparticipawL’Ajuntament del Vendrell ha obtingut el Segell Infoparticipa 2016, a la qualitat i transparència de la comunicació pública local, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l’objectiu de reconèixer les bones pràctiques del món local en aquest àmbit.

Des de la creació d’aquests guardons, l’any 2013, l’Ajuntament ha estat premiat en totes les seves edicions, havent assolit enguany la seva qualificació més alta, un 96,15%.

Les bones pràctiques que condueixen a l’obtenció del Segell Infoparticipa es defineixen en 52 indicadors, que el Laboratori de Comunicació i Periodisme de la UAB utilitza per avaluar la informació de les webs dels ens locals.

L’Ajuntament del Vendrell dona compliment a 50 dels 52 indicadors objecte d’anàlisi, en una edició caracteritzada per un notable increment de l’exigència en aspectes qualitatius de la informació, com ara que sigui entenedora, fàcil de localitzar i que estigui actualitzada.

L'acte d'entrega dels guardons tindrà lloc el dimecres 19 d'abril de 2017, a les16.30h, a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.©2019 Ajuntament del Vendrell