04 03 rp avancem junts 01 webNovament, la Festa de la Bicicleta té un component solidari gràcies a la campanya "Pedalem junts per una mateixa causa". Enguany, l'associació escollida és Avancem Junts, una entitat que treballa per la inclusió dels infants i adolescents amb autisme i oferir-los oportunitats de temps lliure.

El diumenge 2 d'abril va ser el Dia mundial de l'autisme, en el qual l'associació hi té un paper important en la tasca de conscienciació social de la malaltia. L’objectiu és que la campanya contribuieixi a obrir les portes i a donar a conèixer l'entitat al municipi.

Les persones que desitgin col·laborar en aquesta iniciativa ho podran fer amb el donatiu d'un euro i entraran en el sorteig d'una bicicleta. La recaptació és per íntegre per l'entitat. El sorteig es celebrarà el proper 28 de maig, a la Rambla, una vegada hagin arribat tots els participants de la 75a Festa de la Bicicleta.

Les butlletes es podran adquirir, a partir del dilluns 10 d'abril, en els següents punts de venda: Centre cívic L'Estació, Centre d'Iniciatives i Turime, Edifici del Camí Reial (L'Eina), Biblioteca Pública Terra Baixa, Escola Municipal de Música Pau Casals, piscines municipals de la Regidoria d’Esports i edifici de l’antiga Biblioteca (Regidoria d’Educació i Regidoria de Cultura i Festes).

També es podran adquirir el mateix dia de la festa en el Camp d'Esports (zona de concentració) i a la Rambla durant tota la jornada de la Festa de la Bicicleta.

Anna Trillas, secretària de l'associació Avancem Junts, ha agraït a l'organització de la Festa de la Bicicleta que en aquests 75 anys se'ls hagi tingut en compte.

La regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, ha destacat que "campanyes com aquesta són una mostra més del fet que volem una societat inclusiva i cohesionada en què ningú pot quedar enrera".



©2019 Ajuntament del Vendrell