04 03 You say tomatowAquest dissabte 8 d’abril, a les 20.30h, la comèdia produïda per la Sala Trono “You say tomato”, de Joan Yago, arriba al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell amb direcció de Joan M. Segura Bernadas i la interpretació d’Anna Moliner i Joan Negrié.

Aquesta obra tracta sobre una parella que ha travessat el país en cotxe innumerables vegades, han actuat a locals ruïnosos; han mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables; han renunciat a amics, a aficions; han regalat les seves vacances, les seves hores de son; ho han donat literalment tot per aconseguir el seu somni. Però avui tenen 37 anys i, a poc a poc, comencen a adonar-se que la vida que havien somiat no té res a veure amb aquesta.

Una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg còmic i la música lleugera construeixin una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món on vivim, sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que ens adonem que, si no fem alguna cosa per evitar-ho, la nostra vida serà així fins els darrers dies.

Les entrades es poden comprar a un preu de 17 euros, i 13 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del Teatre Àngel Guimerà una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell