Clipboard01L’espai de fires i convencions firaReus acollirà el 5 i el 6 d’abril la tercera edició de Camins d’FP, la fira de formació professional.

El certamen, d’entrada lliure, vol apropar als estudiants, a les empreses i a la ciutadania la formació professionalitzadora que s’imparteix al camp de Tarragona i també donar a conèixer el nivell de qualitat amb què es treballa des dels centres de formació.

La fira Camins d’FP, a partir d’aquesta edició, concentra en un únic espai el fet de donar a conèixer a futur estudiants i empreses les famílies professionals, especialitats i centres que la imparteixen al territori.

L’acte oficial d’inauguració serà dimecres 5 d’abril, a les 10 h, al Foyer Marià Fortuny de les instal·lacions de firaReus.

Durant els dos dies firals també hi ha programades sessions d’orientació acadèmica, taules d’experiències personals, taules rodones amb empreses i un seguit de xerrades com ara Emprèn en equip, a càrrec de CoopCamp i Noves professions i reptes de futur de l’FP, a càrrec de Jordi Ficapal, president del Consell Català de la Formació Professional.

Instituts de Cambrils, Falset, Mont-roig del Camp, Montblanc, Reus, Riudoms, Salou, Tarragona, Torredembarra, Valls i Vila-seca seran companys d’exposició de l’institut vendrellenc Andreu Nin, que exposarà l’activitat que imparteixen de formació reglada.

L’Eina informarà de la formació i dels programes per a la inserció laboral que s’ofereixen als usuaris: actuacions que inclouen formació, sessions d’orientació i informació per facilitar la inserció laboral.

L’espai d’exposició estarà situat al costat de les institucions següents: Conca Activa (Montblanc), la Cambra de Comerç (Reus, Tarragona i Valls), Mas Carandell (Reus), Diputació de Tarragona, Tarragona Impulsa (Tarragona), Valls Genera (Valls) i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’Eina posa a disposició de les persones interessades a assistir-hi, un autobús que sortirà el dimecres 5 d’abril de la parada Camp de França-CAP 1 a les 8.30 h i que tornarà de Reus cap al Vendrell a les 16.15 h. Si us interessa aquest servei de transport en bus, reserveu plaça enviant-nos un correu electrònic a sgarcia@leina.org. Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció.

Díptic



Informació

Accessos directes inici

©2019 Ajuntament del Vendrell