03 28 Lluís Claret webAquest proper dissabte 1 d’abril, a les 20:30 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, el violoncel·lista Lluís Claret, una figura de nivell internacional, interpretarà quatre de les suites per a violoncel de Bach.

En aquest recital, Lluís Claret combina les tonalitats de les suites números 2, 4, 1 i 3 (Re menor, Mi b major, Sol major i Do major, respectivament), començant precisament per la número 2, de to marcadament intimista, amb la voluntat de propiciar un crescendo en la pròpia dinàmica del recital.

Nascut al Principat d'Andorra, de pares catalans exiliats, Lluís Claret hi començà els seus estudis musicals inspirat per la figura dels seu padrí, Pau Casals. Posteriorment, la família s'instal·là a Barcelona on estudià al Conservatori del Liceu. Durant molts anys rep classes d'Enric Casals, germà de Pau Casals que, malgrat no ser violoncel·lista, serà el seu principal mentor i pare musical.

Actualment, és professor al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i al New England Conservatory de Boston. També imparteix anualment un curs de màster a la VIU (Valencia International University) i a la Talent Music Masters Academy de Brescia (Itàlia).

Aquest concert s’emmarca en la commemoració del 140è aniversari del naixement de Pau Casals.

Més info: www.temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell