03 28 activitat fisica 6 4 17 webEl proper dijous 6 d’abril de 2017, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, la gent gran del Vendrell i Calafell celebraran una activitat conjunta al Port de Segur de Calafell, des de les 9.15 h, on es realitzaran diferents activitats.

En aquesta cita es sumaran els participants dels programes “Posa-hi Oli” de Calafell, “La Gent Gran es mou” del Vendrell i els Casals d’avis d’ambdues poblacions.

Aquesta activitat es fomenta a través del PAFES (Pla d’Activitat Física Esport i Salut) amb l’objectiu de conscienciar la gent gran de la importància de fer activitat física de manera regular.

Per inscriure’s cal adreçar-se a la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Calafell, a la Regidoria d’Esports del Vendrell i a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament del Vendrell.

Des del Vendrell, s’ha organitzat un autocar i la sortida serà a les 9.00 h davant de les oficines de la Regidoria d’Esports del Vendrell (av. Camp d’Esports, 36-38).©2019 Ajuntament del Vendrell