03 22 stalvia web

Aquesta setmana s’ha signat l’acord amb el supermercat Stalv1a del Vendrell per a la seva incorporació a la xarxa d’establiments solidaris.

En representació d’Stalv1a, Marc Batalla, ha explicat que, a partir del proper abril, dedicaran la primera setmana de cada mes a fer una recollida d’aliments d’acord a les necessitats que indiqui Càritas del Vendrell, que és l’entitat que gestiona el Centre de distribució d’aliments i que atén unes 300 famílies al mes. Marc Batalla ha afegit que “d’aquesta manera, l’empresa pren consciència sobre les necessitats que hi ha en l’entorn en el qual estem”. A part de la recollida que es faci a través dels clients, Stalv1a també farà una aportació per complementar-la.

Joan Carles Guitart, de Càritas del Vendrell, ha agraït el suport d’Stalv1a. Guitart ha posat de relleu que “entre tots fem un equip per fer front a unes necessitats que no s’aturen”. D’altra banda, Paco Azuaga, cuiner que s’encarrega del Taller de cuina solidària, ha manifestat que “tot el que sigui sumar ajuda a cobrir les necessitats de les famílies que ho estan passant malament”.

El regidor de Serveis Socials, Rafel Gosalvez, ha donat les gràcies a Càritas, a Paco Azuaga i a la Creu Roja, que col·labora en el transport dels aliments, per la tasca que fan per cobrir les necessitats bàsiques de famílies amb pocs recursos del Vendrell. I ha agraït públicament la solidaritat d’una quarantena d’establiments del municipi, per la seva aportació d’aliments i altres productes de primera necessitat, “una família de comerç solidari que s’amplia amb la incorporació del supermercat Stalv1a, per la qual cosa se li lliura el distintiu que l’identifica com a col·laborador en projectes socials”.



©2019 Ajuntament del Vendrell