03 22 expo 24 març webEl proper divendres 24 de març, a les 19 h, comencen els actes entorn l’exposició Armand Lluent (1943-2004) La figuració perduda, que es pot gaudir al Museu Deu fins al 4 de juny.

Carles Soto, patró de la Fundació Privada Armand Lluent, farà un recorregut per la mostra antològica d’aquest pintor, dibuixant, escenògraf i gravador català al llarg de 30 anys dedicats a la creació. Soto, gran coneixedor de l’obra, explicarà el procés intern que Armand Lluent va fer cap a l’abstracció, abordant diversos camps de la seva biografia i del seu bagatge professional.


Per bé que l’artista considerava que no sabia o no valia la pena explicar el que pintava, doncs ho considerava un acte personal i íntim que responia a una necessitat emocional, el comissari de l’exposició donarà respostes a totes aquelles inquietuds i preguntes que colpeixen l’espectador davant l’obra d’Armand Lluent.


Aquesta serà la primera de les tres activitats gratuïtes que el Museu Deu ha organitzat amb la finalitat de difondre i fer arribar el contingut de l’exposició, tant per al públic infantil com per a l’adult.



©2019 Ajuntament del Vendrell