03 21 rp junts guanyarem proces participatiu botafoc web

CANVI DE LLOC: L'organització ha decidit que aquest acte es farà al Pavelló de l'escola Àngel Guimerà per causes meteorològiques.

Les propostes dels nens i nenes es recolliran en el marc d’un acte que s’ha organitzat per al proper dissabte 25 de març en solidaritat amb el càncer infantil.

El proper dissabte 25 de març, de 16 a 20 h, a la plaça Nova, tindrà lloc l’acte “Junts guanyarem. Invencibles 2017” en solidaritat amb el càncer infantil, organitzat per Urban i Mambo i Junts Guanyarem (integradors socials de l’escola Narcís Oller de Valls), amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell, La Ballaruga i moltes entitats del municipi.

Durant tota la tarda hi haurà exhibicions d’escoles de ball, tallers infantils, jocs per a adolescents i adults, sortejos, obsequis i moltes sorpreses, amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).


I una de les activitats que estan programades és la recollida de l’opinió dels nens i nenes, menors de 12 anys, per al desenvolupament del parc del Botafoc. Els infants podran expressar la seva opinió sobre un dibuix mitjançant la tècnica del collage.


En cas de pluja, l'activitat es traslladarà al Pavelló de l'escola Àngel Guimerà.

 

Cartell de l'acte solidari



©2019 Ajuntament del Vendrell