Continua el programa de xerrades de l’escola de mares i pares que organitza la comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius i la col·laboració de les escoles, els instituts, i La Ballaruga. Unes sessions que tenen com a objectiu donar eines i suport a les famílies alhora d’educar els fills i filles treballant les emocions, l’autoestima, la comunicació entre pares i fills, etc.

En concret, la xerrada que tancarà aquest mes de març tindrà lloc el proper dijous 25 de març, de les 15.15 a les 16.15 h, a l’escola Pla de Mar, i anirà a càrrec d’Anna Sabrià, del CDIAP Baix Penedès. Sota el títol “Què en fem, dels mocs?”, aquesta xerrada està centrada en la importància d'una bona higiene nasal quotidiana i el coneixement de les peculiaritats del sistema respiratori infantil. Els objectius seran: conèixer què és la fisioteràpia respiratòria, com fer una correcta higiene nasal per tal d’alleugerar els símptomes de les infeccions nasals i reduir l’ús de medicaments, i quins efectes ens aporta una correcte higiene nasal i què ens permet prevenir (infeccions com: rinitis, sinusitis, otitis, bronquitis, etc.).

Els mesos d’abril i maig també estaran farcits de xerrades. Aquest ampli programa de l’escola de pares i mares és possible gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament amb les xerrades d’interès per a les famílies.

Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no és cal inscripció prèvia.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell