03 14 Bombolles de paperwAquest diumenge 19 de març, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà continua la seva programació familiar amb “Bombolles de paper”, un espectacle que barreja música, dansa i multimèdia, de 55 minuts de duració, dirigit a un públic familiar a partir de 3 anys.


Aquest espectacle ens parla sobre el Roger, un músic, trompetista, enamorat de les bombolles, que es passa nit i dia intentant fer bombolles amb la trompeta però no ho aconsegueix.


Un dia, enmig d’un somni arriba a Bombàlia, el país de les bombolles. Allà coneix a la Bumbú, una fada entremaliada que es comunica a través del moviment. La Bumbú, encuriosida amb els humans, sempre els observa, i quan aquests estan tristos, perden la il∙lusió, la imaginació o el moviment, ella s'apropa per intentar retornar-los les ganes de jugar, de riure, d’imaginar i de ballar.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 6 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Les localitats seran numerades i només es podrà escollir ubicació si es compren anticipadament. Les entrades que es comprin el mateix dia a taquilla seran també numerades però s’adjudicaran de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.

 

Més informació:
www.tagelvendrell.cat
www.temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell