02 28 rp dia de les dones webEl Vendrell torna a organitzar diversos actes emmarcats en la commemoració del Dia Internacional de les Dona (8 de Març), una diada que s’ha convertit en un símbol de lluita en favor dels drets de les dones d’arreu del món.

Rafel Gosalvez, regidor de Polítiques de Gènere i d'Igualtat, i Kenneth Martínez, regidor d'Activitats i Ocupació, han explicat que el tret de sortida serà dimecres 8 de març, a les 19:30 h, al Centre cívic L’Estació, amb la lectura de la declaració institucional del Dia Internacional de la Dona. Seguidament, sota el títol "Canvi: el que ens queda per davant", la periodista Sílvia Martínez conversarà amb l'escriptora Rosa Regàs.

Les altres activitats que s'han programat per commemorar el Dia Internacional de la Dona, i que també tindran lloc al Centre cívic L’Estació, són:
- el 9 de març, a les 19:30 h, la xerrada "Quin color té el temps per a les dones", a càrrec de Temps en xarxa. Banc de Temps del Vendrell.
- el 21 de març, a les 19:30 h, la conferència "Gestió del temps: millora la teva qualitat de vida", a càrrec de Javier Rodríguez, generador de canvis personals.
- i el 29 de març i el 5 d'abril, el taller de Gestió del temps. Cal inscripció prèvia a partir del 13 de març.

A més, del 8 al 31 de març, al mateix lloc, es podran visitar les exposicions:
- Mostra de fotografies de Vanessa Viñes.
- Mostra de treballs de Locas por el ganchillo.

Rafel Gosalvez i Kenneth Martínez conviden tothom a participar en les activitats programades, amb les quals es vol reivindicar la figura femenina en tots els àmbits de la societat i conscienciar sobre les problemàtiques que es focalitzen molt en les dones.

Cartell 8 de març

Cartell dels actes



©2019 Ajuntament del Vendrell