02 27 Presentació criteris imatgewEls Administradors de Santa Anna han presentat aquest dilluns els criteris de selecció per a la imatge de la Festa Major de Santa Anna 2017. Amb aquest pas es pretén professionalitzar el procés per escollir la imatge representativa de la festa major vendrellenca, que en els últims anys s’havia triat en a través d’un concurs de cartells.

Els Administradors consideren que la Festa Major de Santa Anna ha de gaudir d’una imatge potent, representativa i que vagi més enllà d’un cartell. Així, han elaborat un seguit de criteris adreçats especialment als professionals del disseny gràfic i la publicitat perquè puguin presentar la seva proposta comunicativa. I és que el seleccionat haurà de realitzar tots els elements comunicatius que la Festa Major requereixi, com per exemple, el programa de mà, les banderoles, les adaptacions gràfiques per a xarxes socials, els bàners, el marxandatge, etc...

Una de les administradores, Laia Català, concloïa en l’acte de presentació dels criteris que es pretén “situar la Festa Major de Santa Anna al mapa de les festes majors més importants de Catalunya, aconseguir que esdevingui una festa major de referència, i això passava fer un pas endavant en la imatge gràfica”. Així mateix, els Administradors també consideren que amb una imatge més professional s’atraurà a més gent de fora del Baix Penedès, on encara es considera que la festa vendrellenca és poc coneguda.


Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres originals i inèdites i el termini per a fer-ho finalitza el dia 31 de març. La persona seleccionada s'endurà 3.000 euros. Les obres s'han de presentar a la regidoria de Cultura i Festes, a la Rambla, 24, del Vendrell.


Es poden consultar els criteris complets per a la selecció de la imatge de Santa Anna en aquest web de l’Ajuntament del Vendrell http://elvendrell.net/festa-major-cid-414 o als perfils dels Administradors a les xarxes socials.

Els adjuntem també a continuació:

pdf Criteris de selecció per a la imatge de "Santa Anna. Festa Major del Vendrell 2017"



©2019 Ajuntament del Vendrell