02 27 PintamúsicawEl proper diumenge 5 de març el Teatre Àngel Guimerà inicia la seva programació estable d’aquest 2017 amb “Pintamúsica”, un espectacle dirigit als infants de 6 mesos als 4 anys i els seus acompanyants, que es realitzarà en tres sessions de 35 minuts de durada (A les 17 h, a les 18 h i a les 19 h).


Un quadre blanc, quatre colors i música clàssica en directe són els ingredients principals d’aquesta experiència creativa. Tres músics, actors i cantants són els encarregats de guiar-nos en aquest recorregut a través de les estacions de l’any on, per cada època, hi ha un color, una cançó i uns instruments. De fons d’escenari, una adaptació del quadre Dona i ocell en la nit, de Joan Miró, que es va omplint a mesura que avancem en aquest viatge sensorial per escoltar, mirar i crear.

En aquest espectacle, el públic es situa dalt de l’escenari per afavorir la interacció dels nadons i els infants amb l’espai escènic i els seus elements.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 6 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell