La Policia Municipal ha instruït aquest cap de setmana unes diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit contra un conductor per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i de forma temerària, havent donat un resultat positiu superior a 0,60 mg/l d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia.


Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge 19 de febrer, a les 03.00 hores, a la carretera de Valls: una patrulla va detectar un vehicle per la carretera de Valls, que va topar amb la vorera. Quan el van intentar aturar va marxar del lloc, fent cas omís a les senyals lluminoses i a les senyals dels agents, fugint per carretera de Santa Oliva, el c/Colom i la Carretera Dr. Robert, fins que va poder ser aturat al C/ Sant Magí. El conductor era un veí del Vendrell de vint i cinc anys. Al jove se li van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i així mateix va ser denunciat per conduir temeràriament.
Cal recordar que superar la taxa d’alcohol de 0,60 mg/l en aire espirat és una falta penal, segons el Codi penal, i pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir entre un i quatre anys.



©2019 Ajuntament del Vendrell