02 22 foto balco03 webPer als dies 23 i el 24 de febrer, la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Vendrell organitza un Carnaval DE NASSOS.

El dijous 23 de febrer, a les 17:30 h, a la plaça Vella, tindrà lloc el Carnaval Infantil amb l'arribada del Carnestoltes, xocolatada i l'espectacle Quin Sarau a càrrec de la companyia Xarop de Canya, que han preparat un viatge trepidant ple de música, dansa, jocs, cançons i... DE NASSOS!

I el divendres 24 de febrer, a les 19:30 h, a l'avinguda del Baix Penedès, es farà una sortida DE NASSOS per a un inici espectacular de la Rua de Carnaval, en què es donarà més protagonisme als grups participants: 4.700 persones disfressades, repartides en 39 carrosses i 9 comparses. En aquesta zona es trobarà el jurat que estaran molt ben acompanyats per uns personatges molt especials. Tot seguit, es farà el recorregut per l'avinguda del Baix Penedès, l'avinguda del Tancat de la Plana, c/ Roquetes, c/ Sant Jordi, avinguda de la Riera de la Bisbal, c/ Quatre Fonts, c/ Muralla, plaça Nova, c/ Cafès, c/ Prat de la Riba i la Rambla.

Com a novetat, enguany es farà un sorteig entre totes les persones que pengin fotos de la Rua de Carnaval amb l'etiqueta #uncarnavaldenassos al Facebook, Twitter i Instagram. Al final de la Rua se sortejaran dues entrades per a un espectacle de la programació de l'actual semestre del Temporada.

La Rua serà retransmesa en directe per TV el Vendrell des de l'avinguda del Baix Penedès.

D'altra banda, entitats del Vendrell organitzen les seves festes de Carnaval, que es poden consultar en el programa d'activitats.



©2019 Ajuntament del Vendrell