02 15 Portada Guia Col LocalwLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell acaba de publicar la tercera edició de la “Guia de noves incorporacions de Col·lecció Local”. Es tracta d’una publicació que recull i informa dels documents ingressats al fons bibliogràfic local de la Biblioteca Pública Terra Baixa durant l’últim any.

El seu principal objectiu és el de donar a conèixer el llegat vendrellenc i comarcal a qui pugui estar interessat a fer-ne un seguiment amb la màxima exhaustivitat possible.

La publicació, amb aquesta tercera edició, es converteix en una útil eina, totalment consolidada que ajuda a potenciar el coneixement d’una de les seccions més importants de la Biblioteca. Es tracta de la Col·lecció Local, que té com a finalitat principal la de preservar el patrimoni bibliogràfic del seu municipi i comarca, que correspon, en aquest cas, al llegat documental del Vendrell i, per extensió, del Baix Penedès.

La secció integrada per documents de diferents tipologies, com ara llibres, audiovisuals, sonors o premsa, entre altres, i treballar per recollir de forma exhaustiva qualsevol publicació o edició de l’àmbit territorial baixpenedesenc.

Els usuaris interessats en consultar la Guia ho poden fer a través de l’adreça d’internet http://bit.ly/2kwIDVF o bé demanant una còpia impresa a la pròpia Biblioteca.



©2019 Ajuntament del Vendrell