02 13 AFRO BLUE webEl dissabte 18 de febre, a les 20:30 h, a l’Auditori Pau Casals, el grup Afro Blue presentarà el seu nou treball La traça infinita dins del Jazz a l’Auditori 2017

Afro Blue és probablement una de les bandes de jazz catalanes de més llarga i consolidada trajectòria i amb una discografia que parla de la seva importància dins de l’escena jazzística nacional i estatal. Fa concerts des del 1999, any en què es va estrenar en format de quartet.

Actualment, Afro Blue està format per Grabriel Amargant al saxo alt, Xavi Figuerola al saxo tenor, Xavier Algans al piano, Pepo Domènech al baix elèctric i Ricard Grau a la bateria.

Aquest dissabte 18 de febrer a les 20:30h en presentaran el seu cinquè treball La traça infinita. Treball que va ser enregistrat el mes de febrer del 2016 a la mateixa sala on actuaran aquest cap de setmana: l’Auditori Pau Casals.

                                                                                  

La traça infinita  és el seu cinquè àlbum i va ser enregistrat fa un any a l’Auditori Pau Casals. En aquest darrer treball es perceben clarament les arrels llatines de la banda, tot i que també s'hi intueix un gir cap a una sonoritat més sòbria, menys avesada a la gresca i d'un altíssim nivell musical, i que està obtenint elogis de la crítica i del públic d’arreu.

Aquest proper dissabte es podran escoltar, entre d’altres, les peces Quitèria, La traça infinita (que dóna nom a l’àlbum), l’Hora extraviada, Requeteblues i una versió de la popular cançó How deep is your love del grup Bee Gees, arranjada per Xavier Algans.

Més informació: www.auditoripaucasals.cat / www.temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell