02 02 eina plans ocupacio 01 webAquesta setmana ha comença un pla d’ocupació a través del qual es contractaran 28 persones, més grans de 45 anys i que es trobaven en una situació d’atur de llarga durada, per a tasques administratives i de manteniment a edificis municipals i a la via pública.

L’objectiu d’aquest pla d’ocupació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, és promoure la contractació temporal d’aturats per retornar-los al mercat laboral.

Els contractes tindran una durada mínima de sis mesos i un any en el cas de ser més grans de 55 anys. En aquests moments, a les instal·lacions de l’EINA, s’estan fent unes sessions de formació en matèria de salut i seguretat laboral abans de la seva incorporació als llocs de treball.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “es tracta del primer pla d’ocupació centrat en persones aturades més grans de 45 anys i al final s’avaluarà quin ha estat el seu grau d’inserció en el mercat laboral”.

Cal tenir en compte que més de la meitat de les persones que porten dos anys a l’atur són més grans de 45 anys.©2019 Ajuntament del Vendrell