01 30 04 Maria del Mar Bonet 50 anys descenariswEl proper dissabte 4 de febrer, a les 20.30 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, arriba un dels plats forts d’aquesta temporada. Es tracta de l’inici de gira que commemora els 50 anys als escenaris de la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet, acompanyada pel guitarrista valencià Borja Penalba.

 

 50 anys d’escenaris (fragment del programa de mà)

Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris. Fa 50 anys que forma part de la nostra particular banda sonora, que està present en les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals, que il·lustra instants quotidians, indestriables de la seva música i de la seva veu.

O és que hi ha algú que no s’hagi mai emocionat amb Mercè o L’àguila negra. Que no hagi sentit mai ràbia amb “Què volen aquesta gent”. Que no hagi plorat amb “Viure sense tu”. Que no hagi viatjat mai, encara que fos en somnis, per la mediterrània amb “Alenar”, “El pi de Formentor” o qualsevol de les seves col·laboracions amb cantants, músics i artistes.

Reconèixer la seva feina després de tants anys és quasi un deure. Defugint d’actituds nostàlgiques, descartant autocomplaences, pensant en el present i, sobretot, en el futur, ens convé aprofitar intel·ligentment les oportunitats que ens lliura la vida. I aquesta és, sens dubte, una d’aquestes oportunitats.

Les entrades per al concert es poden adquirir a un preu de 17 euros i 13 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles de l’Auditori de l’EMMPAC una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell