01 19 Presentació Temporada Apropa CulturawAquest dijous, a la Sala polivalent de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, s’ha presentat el primer número de “Temporada”, la guia dels espectacles culturals del Vendrell dels propers mesos, a les entitats i col·lectius socials d’Apropa Cultura.

Els tres programadors dels equipaments municipals, Oriol Toldrà (Auditori Pau Casals), Oriol Nicolàs (TÀG) i David Merino (AEMPC), i la directora de CaixaFòrum Tarragona, Glòria Olivé, han explicat la programació d'aquest semestre per tal que aquestes entitats coneguin les característiques de la programació i puguin valorar així quin són els espectacles més adequats a les seves necessitats.

Cal recordar que al setembre de l’any 2016 el Vendrell es va adherir al programa Apropa Cultura, mitjançant el qual els equipaments culturals cedeixen localitats a preus reduïts per a entitats que treballen amb col·lectius en risc d’exclusió social. Des de llavors, el funcionament del programa al Vendrell presenta un balanç positiu, ja que un total de 42 persones amb risc de vulnerabilitat han participat en alguna de les activitats i espectacles dels espais adherits del municipi. Aquests són, fins al moment, el TÀG, l’Auditori Pau Casals, l’Auditori de l’EMMPAC i el Museu Deu.

Les reserves per als espectacles de la nova temporada per a les entitats socials es poden fer a través del web d'Apropa (https://www.apropacultura.cat/) a partir del dilluns 23 de gener i es tanquen 10 dies abans de cada espectacle. 



©2019 Ajuntament del Vendrell