01 17 actuacions ctra doctor robert3wAhir dilluns van quedar enllestits els treballs que s’han dut a terme en l’última setmana per millorar l’entorn urbà del carrer Doctor Robert. En concret, a la confluència amb el c/ Nord s’ha instal·lat un petit parc infantil i al costat s’han ubicat diversos parterres, convertint aquest tram de carrer en una zona enjardinada.


L’actuació s’emmarca en la voluntat del govern de potenciar aquest tram del carrer, on des del passat mes de juny s’hi ha fet una prova pilot d’ampliació de l’illa de vianants.

Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, “l’objectiu final és fer de tot el Doctor Robert una artèria comercial principal, contribuir a impulsar l’activitat econòmica -un dels pilar fonamentals de la nostra economia- i en conseqüència, millorar la lluita contra l’atur”.

Amb les millores realitzades en els últims dies, es pretén que aquest tram del c/Doctor Robert es converteixi en un espai “més amable, més humà i més utilitzat pels peatons, i que això repercuteixi en l’activitat comercial”, segons Martínez.

El regidor assegura que aquest és un primer pas cap a una reconversió integral de tot el carrer. En aquest sentit, ha explicat que durant aquest any 2017 es treballarà en la redacció i licitació del projecte de transformació urbana del carrer Doctor Robert. Fins a la confluència amb el carrer Sant Magí serà peatonal, amb plataforma única, i en el tram de Sant Magí fins a la carretera de Valls també s’hi preveuen millores com ara en el sentits de circulació o l’ampliació de voreres, entre altres.



©2019 Ajuntament del Vendrell