01 16 acte 7 tresorswAquest dissabte al migdia, a l’Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC), es va celebrar l’acte de reconeixement als set elements escollits com a “Tresor del patrimoni cultural del Vendrell”, dins de la campanya duta a terme per l’organització Capital Cultura Catalana i la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Vendrell.


Durant l’acte es va lliurar el diploma acreditatiu als representants dels elements culturals escollits en les votacions populars, que han estat: la colla castellera dels Nens del Vendrell; el Ball de Diables del Vendrell; l’Església parroquial, el campanar i l’Àngel de Tobies; la Cercavila de foc; el Jaciment ibèric de Mas d’en Gual; l’Àliga del Vendrell i el llegat de Pau Casals.

L'acte va comptar amb la col·laboració de "Les 3 claus musicals" de l'EMMPAC, un trio format per: Roser Urgell, saxo; Irene Urgell, violí, i Anna Mañe, violoncel.

Al finalitzar, es va oferir una copa de cava als assistents, per gentilesa del Celler Jané Ventura i algunes de les entitats van fer una petita demostració amb la qual es va contribuir a l’ambient festiu de l’acte.

Cal recordar que en la votació dels 7 tresors hi van participar 1.471 persones, les quals van emetre 6.607 vots. Cada participant va poder votar fins a set candidatures diferents. Finalment, trenta candidatures de les 300 propostes presentades, van ser les aspirants a convertir-se en un d'aquests "7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell".



©2019 Ajuntament del Vendrell