01 12 regidor ocupacio webUn dels programes que tenen com a objectiu reduir l’atur juvenil és el “Joves per l’ocupació”, un programa de suport a l'experiència pràctica de persones joves desocupades entre 16 i 25 anys, i menors de 30 anys en cas de persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%. Combina accions d'orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i adquisició d’experiència professional en empreses i que facilita la seva inserció laboral a les empreses i fomenta el seu retorn al sistema educatiu.

Durant 15 mesos, un total de 75 joves, que han d’estar inscrits en el Registre d’Informació de Garantia Juvenil, reben tutorització i acompanyament a la inserció, formació, promoció de la participació d’empreses en el programa, i experiència professional mitjançant contracte laboral subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Enguany, la formació professionalitzadora torna a estar enfocada en sectors del comerç, hostaleria i logística. En concret es realitzaran el següents cursos:

Activitats auxiliars de comerç

Activitats auxiliars de magatzem

Iniciació a la cuina

Iniciació a tasques bàsiques de restaurant i bar

Operari industrial i logística

Administració i atenció al client

Tots el cursos tenen 40 hores de pràctiques en empreses.

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

Per a més informació i inscripcions:

L'EINA - Servei d’Ocupació, tel. 900 33 88 33 o al web www.leina.org

Oficina Jove del Baix Penedès (c/ Àngel Guimerà, 17)



©2019 Ajuntament del Vendrell