01 10 pop per xics jokirama el vendrell webUna de les activitats més esperades de les festes nadalenques al Vendrell i comarca és el Jokirama  & Tour. Enguany, un cop més, s’han superat les xifres d’anteriors edicions, a que més nens i nenes han passat per alguna de les activitats del Jokirama on Tour, que van començar el divendres 23 de desembre amb una cercavila pels carrers més comercials del nucli antic del Vendrell.

 

Els Xanquers del Jokirama i els membres de la batucada Petafort van ser els encarregats de carregar les piles a aquesta cita anual per als més petits de la vila. La gent del carrer es va mostrar contenta i sorpresa al veure l’animació inesperada que omplia de música i color el centre de la vila. El 28 de desembre va ser el torn del teatre amb la companyia “Teatre Mòbil” amb la seva obra Estrambòtic, que recollia un seguit de situacions divertides, i una mica surrealistes, que van aconseguir gairebé omplir el TÀG del Vendrell de somriures de petits i grans.

Un dels esdeveniments destacats va ser l’actuació el dia 29 de desembre, al TÀG, de Pop per xics, un grup format per integrants de diverses formacions que aposten amb el seu espectacle per apropar aquest estil musical als més joves. El TÀG gairebé és va omplir de música amb un públic fidel que no va parar de ballar les seves coreografies animades amb un espectacle totalment adaptat als petits de la casa.

El dia 3 de gener, a l’auditori de l’Escola de Música del Vendrell, la projecció del film Mascotes ver ser vista per una sala quasi plena de petits i grans que volen passar una bona estona.

D’altra banda, durant sis dies i mig es va poder gaudir de la Ludoteca dels Menuts al Centre cívic L’Estació amb una especial novetat, perquè enguany s’han posat a disposició dues sales, amb propostes diferents on no hi van faltar ni els tallers ni els inflables. I, un any més, tampoc van faltar, durant tres tardes, els inflables a la Rambla del Vendrell amb una gran assistència de nens i nenes.

Un total de 2.600 usuaris han seguit confiant en aquesta proposta que fa gaudir d’una manera diferent aquestes vacances de Nadal.

El Jokirama ja treballa en una nova edició buscant noves propostes per omplir aquesta setmana de festes nadalenques dedicada en especial als petits de la casa.



©2019 Ajuntament del Vendrell