01 10 ElVendrell gralwAquest proper dissabte 14 de gener, a les 12h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals tindrà lloc l’acte de reconeixement als set elements escollits com a “Tresor del patrimoni cultural del Vendrell” dins de la campanya duta a terme per l’organització Capital de la Cultura Catalana i la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Vendrell.

Durant l’acte, obert a tota la població, es lliuraran els diplomes acreditatius a les persones o entitats representants dels elements culturals escollits en les votacions populars: La colla castellera dels Nens del Vendrell; el Ball de Diables del Vendrell; l’Església parroquial, el campanar i l’Àngel de Tobies; la Cercavila de foc; el Jaciment ibèric de Mas d’en Gual; l’Àliga del Vendrell i el llegat de Pau Casals. Està previst que l’acte tingui un to festiu, amb petites exhibicions d’algunes de les entitats distingides, i que clogui amb una copa de cava gentilesa del Celler Jané Ventura.

Cal recordar que en la votació dels 7 tresors hi van participar 1.471 persones, les quals van emetre 6.607 vots. Cada participant va poder votar fins a set candidatures diferents. Finalment, trenta candidatures de les 300 propostes presentades, van ser les aspirants a convertir-se en un d'aquests "7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell".©2019 Ajuntament del Vendrell