01 05 Reis5wAl Vendrell tot és a punt per rebre, ben aviat, Ses Majestats els Reis d’Orient. El programa d’actes s’encetarà el 30 de desembre, amb l’arribada dels missatgers reials per recollir les cartes adreçades a Ses Majestats. La cita serà a la Rambla, de les 17h a les 20h. Els missatgers també arribaran a les 18.30h a la plaça Major de Sant Vicenç de Calders.

L’Artabà també recollirà les cartes adreçades a Ses Majestats els Reis d’Orient el 2 de gener, de 18 h a 20 h, a la Plaça Vella. L’endemà, 3 de gener, les recollirà, en el mateix horari, a la plaça Nova i el dia 4 de gener, ho farà a la Rambla.

El dia 5 de gener, com marca la tradició, arribarà la Cavalcada dels Reis d’Orient. Començarà a les 18 h, a l’Avinguda de les Escoles. A les 19 h, a la plaça Nova, es farà la rebuda de Ses Majestats amb un acte a càrrec del grup d’animació Encantèrium. A les 19.30 h, a l’Església parroquial, els Reis faran l’adoració de l’Infant Jesús, i tot seguit, a la plaça Vella, l’alcalde del Vendrell lliurarà la clau de la vila a Ses Majestats els Reis d’Orient. Una pluja de caramels i confeti servirà per acomiadar els Reis.

Els actes del Vendrell estan organitzats per la Comissió de Reis del Vendrell amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell.

Tots els actes així com el mapa de sectors dels magatzems reials es pot consultar al web municipal. (https://goo.gl/LwLLUj)

 

Els Reis a les platges

D’altra banda, el dia 5 de gener, a partir de les 17.30h, a la Plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga es farà la recollida de cartes adreçades a Ses Majestats els Reis d’Orient. Ja a les 18h, des de l’Avinguda Palfuriana i fins a la Plaça dels Germans Trillas es farà la Cavalcada de Reis. Allà les autoritats locals rebran a Ses Majestats.

A continuació, Ses Majestats continuaran la Cavalcada pels carrers de Coma-ruga i arribaran a l’església de Sant Ramon de Coma-ruga per adorar l’Infant Jesús. Després començaran la tasca del repartiment de regals.

Els actes dels Reis a les platges estan organitzats per l’Associació Sant Ramon de Coma-ruga, l’AAVV de Sant Salvador, l’AAVV Pilar Macià del Francàs, l’AAVV Familiar Ferroviària i la Regidoria de Cultura i Festes.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell