12 19 La Ballaruga diplomes voluntarisEl passat dimarts 13 de desembre, a la tarda, La Ballaruga va fer l’acte d’entrega de diplomes dels voluntaris del curs 2015/16.

Enguany han estat voluntaris de l’entitat joves estudiants a partir de setze anys que han volgut dedicar una part de les seves vacances a fer un voluntariat als Casals d’estiu de La Ballaruga, tant per adquirir noves experiències de cooperació, com per reforçar la llengua anglesa en el cas dels casals d’anglès, i també persones que han fet l’acompanyament d’infants de l’escola Garbí d’educació especial a altres centres de la zona escolar del Vendrell per a participar de les activitats extraescolars.

La Ballaruga, tot i que des dels seus inicis ha comptat amb la cooperació de voluntaris i voluntàries, es va integrar fa dos anys al Pla de Voluntariat de Catalunya per a tirar-lo endavant com a projecte de l’entitat. El seu Pla de voluntariat s’emmarca dins de l’experiència de l’entitat en el món del lleure, entenent que molts projectes no es podrien dur a terme sense el voluntariat de persones que participen i creuen en els valors. Per això,  l’entitat vol promoure l’acció voluntària i que contribueixi a la promoció i la praxi d’aquests valors i principis com ara la solidaritat, el compromís, l’esforç i la sostenibilitat, la llibertat i la responsabilitat, valors que promouen la participació i la independència dels poders públics com a manifestacions de la societat civil. Fer un voluntariat fa que també les persones voluntàries s’enriqueixin amb l’experiència, estant més arrelades al territori i a l’entorn.

La Ballaruga, com a entitat que treballa per l’educació dels infants i el seu benestar, cerca voluntaris i voluntàries amb vinculació i afinitat als propis valors de l’entitat i sota els requisits del Pla de Voluntariat de la Generalitat de Catalunya i convida a tothom que hi estigui interessat a adreçar-se a l’oficina de l’entitat del Camí Reial, 17 del Vendrell o a través de la web www.laballaruga.org.



©2019 Ajuntament del Vendrell