elvendrell03mostra DSCF9769wUn total de 30 candidatures aspiren a convertir-se en “tresor del patrimoni cultural del Vendrell”, dins de la campanya organitzada per l’Ajuntament del Vendrell i l’entitat Capital de la Cultura Catalana.

L’objectiu d'aquesta campanya és promoure i divulgar el patrimoni cultural del Vendrell d’una manera didàctica, pedagògica, lúdica i motivar la visita als llocs seleccionats i elegits. A més, pretén establir noves rutes turístiques que permetin als visitants conèixer la riquesa patrimonial del Vendrell alhora que es promou la participació ciutadana.

Els ciutadans que desitgin votar per elegir “7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell” hauran d’omplir el “Formulari de Votació” de la pàgina web  http://ccc.cat/ o omplir la butlleta a l'Ajuntament del Vendrell, el Centre cívic L'Estació, la Regidoria de Cultura o l'Oficina de Turisme de Coma-ruga.  El darrer dia de votació és el 28 de desembre de 2016.

El votant podrà votar per una, dues, tres, quatre, cinc, sis o set candidatures. El que no podrà fer és votar més d’una vegada la mateixa candidatura.

Llevat de l’apartat “comentaris”, que és opcional, el votant haurà d’omplir necessàriament tots els apartats del “Formulari de Votació”. Moltes gràcies.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre les candidatures, el sistema de votació, etc, us podeu adreçar per correu electrònic a info@ccc.cat

 

Més info: https://goo.gl/0UGsIs



©2019 Ajuntament del Vendrell