12 02 encesa llums nadal07 webEl passat divendres 2 de desembre va tenir lloc l’encesa de l’enllumenat nadalenc al Vendrell, que omple de llum i color diferents entrades i carrers del municipi per reforçar el caràcter festiu d’aquesta època de l’any i per contribuir a la dinamització de l’activitat comercial.

En la instal·lació d’aquesta il·luminació, des de la Regidoria d’Enllumenat Urbà i Eficiència Energètica s’han tingut en compte diferents aspectes per evitar la contaminació lumínica i per aconseguir un estalvi d’energia. Per aconseguir aquests objectius, per una banda, s’han estudiat les ubicacions de l’enllumenat per tal no fer intrusió lumínica a l’interior de les llars i per no alterar el medi de l’entorn. I, per una altra banda, s’ha fet ús de noves tecnologies per crear enllumenats més eficients, com poden ser els llums LED o fils lluminosos, els quals tenen un impacte ambiental reduït i suposen un consum d’energia inferior, sense que això repercuteixi en la qualitat final de l’enllumenat.

Des de la regidoria també es vol agrair la col·laboració, un any més, de les diferents urbanitzacions i entitats del municipi pel que fa a la participació i a la realització de l’enllumenat nadalenc.



©2019 Ajuntament del Vendrell