08 16 regidors barris webLa setmana passada va tenir lloc la cinquena reunió del programa “Regidors al barri”, en la qual es van tractar temes de les zones del Tancat del Galan, Mas d’en Gual, el Botafoc i el Nou Vendrell, que es podran consultar properament al web municipal.

La propera reunió serà el proper 12 de gener de 2017, a les 20 h, al local de l’associació de veïns de la urbanització Oasis Park, en la qual hi podran participar els veïns d’Oasis Park, Baronia, Vendrell Mar, l’Eden Park, Bonavista i Bonavista Tennis.

Cal recordar que a la trobada hi assisteixen els regidors de les àrees que hagin estat objecte de consulta ciutadana. Per tant, les associacions de veïns o bé els ciutadans a títol individual que tinguin suggeriments, queixes o propostes sobre temes d’interès general del seu barri o zona hauran de registrar una instància al Servei d’Atenció al Ciutadà per exposar-los, en un termini de 30 dies abans de la trobada en el seu barri. D’aquesta manera, els regidors poden donar una resposta més acurada el dia de la reunió i anar-hi acompanyats de tècnics del tema, si s'escau.

El calendari de reunions, amb els llocs concrets on es duran a terme, està publicat al web de l’Ajuntament del Vendrell, a l’apartat de Participació Ciutadana.

Amb la reunió del 12 de gener finalitza la primera ronda d’aquest contacte dels regidors amb els barris i al febrer començarà la segona ronda, que s’iniciarà amb una reunió el 2 de febrer, a Sant Salvador, per tractar qüestions de la zona E (Bonavista II o Bonavista Mar, El Romaní, Zona Sanatori, Pascual Mitja Vila, Sant Salvador, Coma-ruga, el Francàs i el barri dels Ferroviaris).



©2019 Ajuntament del Vendrell