12 04 plans ocupacio garantia juvenil webAvui al matí, l'alcalde, Martí Carnicer, i el regidor d'Ocupació, Kenneth Martinez, han donat la benvinguda als joves contractats de pràctiques dins del programa de Garantia Juvenil. Es tracta de joves amb formació universitària o de cicles formatius, menors de 30 anys i que estaven a l’atur.

En total, s'han fet deu contractes subvencionats amb fons europeus, de sis mesos de durada, amb un sou mensual brut de 1.000 euros  i per a tasques tècniques de suport en diferents àrees de l'Ajuntament, com poden ser medi ambient, recursos humans, promoció econòmica, comerç, gestió tributària, policia local, habitatge, padró i participació. 

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que des de fa una anys, a causa de la crisi, els plans d'ocupació només se centraven en el col·lectius amb més dificultats econòmiques i es cercava la reinserció laboral. En canvi, ara, amb aquests contractes de Garantia Juvenil s'ha pogut seleccionar entre els millors expedients acadèmics i currículums sobre una cinquantena de joves que es van presentar a la convocatòria. Kenneth Martínez també ha destacat la importància de poder ajudar els joves amb estudis a tenir una primera experiència laboral.

L'alcalde ha posat en valor el fet que es tracti d'un programa ocupacional per a persones formades, les quals poden fer una aportació important per contribuir en el progrés de l'aspecte tècnic de l'Ajuntament. Martí Carnicer els ha encoratjat a treballar amb ganes i amb la satisfacció de donar servei al conjunt de la ciutadania.



©2019 Ajuntament del Vendrell