11 29 nit47baja copia webPer segon any consecutiu, la Xarxa Emprenedora de L’EINA Espai Empresarial de l’Ajuntament del Vendrell reuneix el teixit empresarial de la comarca amb motiu de la celebració de “La Nit de la Xarxa”.

L’acte, que va tenir lloc el passat dijous 24 de novembre, és una trobada de caràcter empresarial a través de la qual, a més de fomentar la comunicació i cooperació entre emprenedors i empresaris del territori, es pretén destacar l'excel·lència empresarial atorgant un seguit de reconeixements en cinc categories: els Guardons Benjamí a l’“Actitud Emprenedora”, a la “Innovació”, a la “Internacionalització”, a la “Cooperació” i a la “Trajectòria”.

Un total de 115 persones van omplir les instal·lacions del Restaurant Priorat de Banyeres que, després de la benvinguda institucional a càrrec de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; del regidor d’Emprenedoria, Ferran Trillas, i de la presidenta del Consell Comarcal, Eva Serramià, van gaudir de la conferència de Lluís Serra, formador i professor de màrqueting digital, comerç electrònic i xarxes socials, que portava per títol “No hi ha límits”. Al llarg del sopar, que va comptar amb l’acompanyament musical d'Avoi Jaçç Quartet, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, Kevin Prados i Ruben Gaón, en representació dels Nens del Vendrell, van explicar la fórmula de l’èxit de la colla castellera.

Al final de l’acte, va tenir lloc el lliurament dels Guardons Benjamí. Les empreses candidates als premis van ser les següents: en la categoria “Actitud Emprenedora”, Home 1978, Smoke Box i La Ciutat del Penedès; en l'apartat “Innovació”, Mas de les Gralles, Sunet Plagas i Aula Sofía; en la modalitat “Internacionalització”, Àgora Professional, Calsots.com i Torclum; en la secció “Cooperació”, Centre d’Empreses del BP, Talent Femení i Teatre Espai; i, finalment, en quant a la “Trajectòria”, Loteries Coma-ruga, Impremta Ramon i Restaurant Xaloquell.

Després de presentar les diferents empreses nominades, es va donar a conèixer el veredicte del jurat, format per la Unitat de Gestió de la Xarxa Emprenedora: Smoke Box, Sunet Plagues, Torclum, Teatre Espai i Impremta Ramon van ser les empreses seleccionades, les quals van recollir el guardó Benjamí 2016, obra de la ceramista Roser Oter.



©2019 Ajuntament del Vendrell